Home

Keresés

images/carousel/iacf12.jpg
Natúr

Naturally

Termékek
 
Original

A klasszikus

Termékek
 
Ízesített

Gyümölcsös

Termékek

 

Akik Már Használják A Carmex© Termékeket

“Imádom :) Nem is tudom mi lenne vele nélkülem, ár-érték arányban is nagyon jó, rendszeres használat mellett is 3 hónapig elég szokott lenni”

- adriabiro

"Nagyon szeretem. Kellemes az illata, nem hagy ragacsos érzést a számon. Elég érzékeny az ajkam, de bármilyen kis probléma volt szinte azonnal segített. Néhány másik ajakápolóval szemben ez nem szárítja ki a szám. Teljesen elégedett vagyok vele! :)"

- Ágnes

"Nagyon szeretem, eddig csak a klasszikust használtam, de most már ennek is állandó helye lesz a táskámban. Szuper az íze, igazi nyári hangulatot ad és hozza a szokásos ápolási színvonalat is. Köszönöm, hogy megismerhettem... :)"

- Bogi

"Imádom! Folyton kenegetem, nem birok leállni vele. Alapkellék, a táskám állandó lakója lett. Pont tegnap jöttünk haza Nápolyból, végig velem volt és nagyon jó szolgálatot tett. Szépen hidratált és védett az UV sugárzástól!"

- Csenge

"A világ legjobb ajakápolója!Ha lehetne 10 csillagot adnék neki. Rengeteg más, hasonló terméket próbáltam.Nem kellemetlen, nem ragadós, kellemes az illata, picit mentholos. Gyorsan beszívódik és nem kell 100-szor bekenni a szám egy nap, hogy hidratált maradjon a téli hidegben."

Dorothy

"Én eddig csak a sima Carmexet használtam, de azt már évek óta, és valamiért sosem mertem váltani, de ez a cseresznyés valami hihetetlen, főleg az illata! Nekem eddig csak a Carmex volt, ami úgy igazán használt, és már  nagyon sok ismerősömnek ajánlottam (korábban), akik azóta is ezt használják. :)

Bori

Vélemény 7

Nagyon szeretem, eddig a stiftes verziót használt, úgyhogy külön öröm volt számomra, hogy egy másik típusút is tesztelhettem (cseresznyés). Az illata nagyon kellemes, minden reggel használom. Sokféle ajakápolót próbáltam már, de egy sem nyújtott olyan szintű hidratáltságot és védelmet mint a Carmex. Az év minden szakában segítséget nyújt. A tubus is jó megoldás, így biztos minden cseppjét el tudom használni! Alap termék, amit mindenhova magammal viszek. Továbbra is hűséges Carmex vásárló maradok! :)

- Beáta

  • slider1
  • slider2
  • slider3
  • slider4
  • slider5
  • slider6
  • slider7
  • slider9
  • slider10

Nézd meg facebook és Instagram oldalunkat is!

A Carmex© termékek magyarországi forgalmazója

biopont 25

Nem végzünk állatkísérleteket!